همسرم به قولهای که میدهد عمل نمیکند

سلام من ۲۴ سالمه و شوهرم ۴۰ ساله هشت ساله زندگی مشترک مون شروع کردیم یک پسر سه ساله دارم  بعضی وقتها فکر میکنم من خیلی کوتاه میام شوهرم قول های که میده عمل نمیکنه من الان چهار ماه میشه خانواده ام رو ندیدم هی این هفته اون هفته میگه میریم  هر روز دیدن خانواداش میریم بهش میگم مگه از مجبوری با کسی دیگه رفت و آمد نداریم نه مسافرتی هیچی باهاش که صحبت میکنم میگه تو چیزی نگی من حواسم هست ولی میدونم فقط بچه گول میزنه هر کار میکنه فکر میکنه داره بهم لطف میکنه راستی اعتیاد داره بخدا خسته شدم بخاطر پسرم تحمل مکنم خسته شدم از این رفتارها چیکار کنم فکر میکنه کلفت آورده یک لیوان آب میخواد منو صدا میزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

وضعیت شما قابل درک و ناراحت کننده هست، در درجه اول و گذشته از خصوصیات اخلاقی همسرتان، زندگی کردن با فردی که گرفتار اعتیاد هست بسیار دشوار و رنج آور هست،

با توجه به اینکه شما بسیار جوان هستید و شانس ادامه زندگی در شرایط مناسبتری را دارید باید عرض کنم که زندگی و روابط شما به یک کمک و تصمیمات جدی احتیاج داره، از همسرتان بخواهید نسبت به ترک اعتیاد اقدام کند ، سعی کنید با صبر و جدیت ایشون رو همراهی کنید. پس از گذشتن از مرحله ترک، نسبت به اصلاح رفتار ها و روابطتان تلاش کنید، مدت زمانی رو صرف ترمیم زندگیتون کنید اگر روند مثبتی نداشت نسبت به ادامه دادن یا ندادن زندگی با ایشون تصمیم گیری کنید. برای اینکه تصمیم های درست تری بگیرید بهتر هست به مشاور مراجعه کنید.