مدارا یا منع کامل جنسی هردو جواب نداد

سلام سوال درباره کسی که با معلولیت خیلی شدید همراه هست و امکان و امید تاهل براش نیست ، چندین سال دچار خود ارضایی و( همراه با مشاهده تصاویر اینترنتی ...) شده به صورت مداوم ، چندسالی با مشقت و ممارست  ترک میکرد و خاه ناخواه بعد چند ماه مبتلا میشده مجدد ( با یک جزیات مودد توجه که در هردوره انجام اواخر هر دوره ای که میخواست انجام نده تعداد عمل بیشتر میشده ولی موفق میشده )، ( طی گذر زمان و مشقت های جانبی و طولانی شدن مشکل فرد مذکور متاسفانه طی این فراز و نشیب و تکرار و با توجه به ناچاری ،وحد تسلیم ،تصمیم گرفته از تصاویر جدایی انجام نده تا بلکه از حریصی او کم بشه ( با این فرض :که هروقت نیاز به اون عمل بود هست امکانش و تصاویر  هست پس زمان بخر و چند روز یا هفته انجام نده ،تاشاید تاخیر و کم شدن شدت رخ بده... ) و اما "نتیجه بلند مدت برعکس شده" ، توان ترک اون عمل ازش رفته و همون مدت چندماه هم نمیتونه ترک کنه ، با این مساله چه باید کرد نه امکان دست کشیدن کامل هست و نه مفید بودن همراهی با این عمل ، و بر خلاف زندگی افراد سالم راه سوم هم که امید و امکان تاهل هم وجود نداره ،چه میشه؟  چه باید کرد ؟ مدارا یا انجام یا منع شدید ( که باتجربه هرسه مورد فقط منع شدید مدتی تسکین دهنده بوده و باز ابتلا )

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما کاربر گرامی
یکی از عواملی که باعث خودارضایی میشود مشاهده تصاویر و فیلم های مستهجن است که در این مورد باید سعی شود محدود و درحد امکان تماشای این تصاویر حذف شود
با توجه به توضیحاتتان توصیه میکنم فرد مورد نظر حتمابه  اورولوژیست مراجعه کنند در بعضی موارد نیاز به دارودرمانی است تا کمتر دچار اسیب شوند