منع نزدیکی

سلام،من الان تو هفته ۱۴ بارداری هستم،قبلا هم سابقه سقط دارم،دکترم گفت نزدیکی نداشته باش،من بخاطر اینکه نزدیکی نداریم،دوبار خود ارضایی کردم😔با دیدن فیلم

خیلی ناراحتم،میخام بدونم به ارگاسم رسیدن هم ظرر داره برای بچه،بخاطر انقباضات رحمو..یا نزدیکی فقط....نگران شدم واقعا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر در حال حاضر مشكلي در بارداري نداريد به خاطر يك سقط منع نزديكي لازم نيست