علت بی توجهی خواستگار چیست؟

سلام خسته نباشید

با آقایی خارج از کشور در مرحله  آشنایی هستیم ،اما ایشون اصلا محبت کلامی ندارند حتی تماس هم نمیگیرند .حدود یکماه تماس تصویری میگرفتند اما دوباره قطع شد ، البته بگم مادر این اقا با مامانم تماس گرفتن و خواستگاری کردن و فکر کنم چند ماه دیگه بیان ایران اما فقط صرفا آخر شب ها بعد از برگشتن از کار چند تا پیام عادی میدن و از کارهای روزانه صحبت میکنند

نظر شما راجع به این آقا چیه؟؟

آقا ایرانی هستند ۵ سال که خارج از کشور زندگی میکنند و دو شیفت کار میکنند ۲۹ ساله  هستند

منم دانشجوی پزشکی و ۲۱ ساله

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما در مرحله آشنایی هستید و انتظار محبت کلامی و ابراز علاقه شاید منطقی بنظر نرسد
از طرفی ما شرایط زندگی ایشان سختی کارشان زمان استراحتشان و ...را نمیدانیم
درست است که خواستگاری شما سنتی بوده ولی آشنایی شما به صورت مجازی صورت میگیرد وقتی طرفین همدیگر را نمیبینند نمیتوانند از خلق و خوی هم شخصیتشان و بسیاری از موارد دیگر باخبر شوند
شما میتوانید سوالاتتان و ملاکهایی که دارید را با ایشان در میان بگذارید و بیشتر با طرز فکرشان آشنا شوید و اشنایی اصلی را بگذارید برای زمانی که ایران می آیند و مشاوره قبل ازدواج هم انجام دهید