پول تو جیبی

سلام من دو سال و نیم از ازدواجم میگذره هر بار به شوهرم گفتم یه مقدار مشخص پول تو جیبی بهم بده گفته نه الان و نه هیچ وفت دیگه این کارو نمیکنم اگه چیزی خواستی برات میخرم بیرون خواستی بری کارت منو بردار اما پول تو جیبی نمیدم خیلی هم اهل حساب کتابه و با کارتش چیزی بخرم تا ریزشو در میاره که چیا خریدم و... من واقعا موندم چه کار کنم .میترسم بعدا برای بچه ام هم همینو بگه و دچار مشکل بشیم هیچ جوره هم گوش نمیکنه

این اخلاقش و چند تا اخلاق بد دیگش باعث شده من به جدایی فکر کنم

چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

اختلاف نظر درباره‌ی مسائل مالی یکی از موارد شایع تعارض بین زوجین هست و همونطور که خودتون به درستی اشاره کردید، مساله‌ای که پس از گذشت دو سال و نیم، با بارها صحبت کردن حل و فصل نشده، بعد از بچه‌دارشدن هم به شکلی معجزه‌وار حل نخواهد شد. درباره‌ی سایر مواردی که موجب شده‌ن به جدایی از همسرتون فکر کنید اشاره نکردید. اما پیشنهاد می‌کنم قبل از هر اقدامی برای بچه‌دارشدن حتما به صورت حضوری به همراه همسرتون به یک زوج‌درمانگر مراجعه کنید تا بتونید در کنار هم برای مسائل مهم موجود در رابطه‌تون راه حل‌هایی پیدا کنید که باعث رضایت و آرامش هردوتون در زندگی مشترک باشه.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون