بی حسی انگشتان پا بعد از زایمان

سلام خسته نباشید من۵ ماهه زایمان کردم به روش اپیدورال از بعد از زایمان انگشت های پاهام دوانگشت آخر تا مچ و قاپ پاشنه بی حسی و درد پیدا کرده و رفع نشده.  دیابت بارداریم داشتم. بدلیل کرونا نمی تونم به پزشک مراجعه کنم

 میخوام راهنمایی بفرمایید مشکله جدییه؟ قبل از زایمان این مشکل و نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم در این موارد لازمه بیمار و پرونده پزشکی از تزدیک معاینه و بررسی بشه و دورادور نمیشه نظری داد