افسردگی

با سلام خدمت مشاور محترم من از بچگیم گاهی وقتا خیلی احساس تنهایی میکنم. با اینکه خیلی اهل بگو بخند هستم همه منو آدم خنده رو بشاش میشناسن ولی من در درونم همیشه تنهام دلتنگی همش سراغم میاد.آهنگ غمگین گوش میدم بهتر میشه حالمو  به شوهرم میگم احساسمو ولی اون درک نمیکنه و دعوا باهام میکنه میگه من دوست دارم تو رو همیشه خندان ببینم. از شلوغی اصلا خوشم نمیاد تو شلوغیا احساس دلتنگی میکنم  البته شلوغی که غریبه زیاد باشه. زیادم استرس دارم قبلا ها اعتماد به نفسم کم بود ولی 8ماهه یه شغل پیدا کردم با اینکه ساعت کاریش زیاده و حقوقش کم ولی  صاحب کارم کمک کرد اعتماد به نفسم بیشتر شده.  و ترسم هم کمتر. میخوام دلتنگیم برطرف بشه درونم شاد باشم . نمی تونم برم پیش مشاور چون نمی خوام کسی مطلع بشه حتی شوهرم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کتابفروشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
خیلی خوب است که مشغول به فعالیتی هستید
یکی از راههایی که میتواند افسردگی شمارا بهیود بخشد مدیتیشن است مدیتیشن و تمرکز حواس می‌تواند در درمان اضطراب و دیگر اختلالات خلقی بسیار مؤثر باشد. افرادی که بی انگیزگی را تجربه می‌کنند و یا از زندگی احساس رضایت نمی‌کنند اکثراً از مشکلی با عنوان مواجهه با افکار منفی قوی رنج می‌برند.برای کاهش استرس روزی ۳۰ دقیقه کامپیوتر، تلفن همراه و هر وسیله‌ بر هم زننده‌ی آرامش را خاموش کنید و در گوشه‌ای آرام بنشینید، چشمانتان را ببندید و تنفستان را تنظیم کنید.

صحبت کردن با کسی که شما را دوست دارد و به او اعتماد دارید فواید بسیاری برایتان خواهد داشت.
باز کردن سفره‌ دل در مورد آنچه در زندگیتان اتفاق افتاده است و شنیدن نظرات فردی دیگر به شما کمک می‌کند تا مسائل را از دیدگاه‌های مختلفی ببینید. همچنین صحبت در مورد احساسات علاوه بر کمک در پیدا کردن راه حل حمایت عاطفی مورد نیاز از دیگران را به شما خواهد داد. اگر برایتان مقدوراست حتما با روانشناس صحبت کنید و این طرز فکر که نمیخواهم کسی بداند را از ذهنتان پاک کنید
مراجعه به روانشناس نشانه ضعف نیست بلکه مراقب سلامت روان خود هستیم