افسردگی بعد از آسیب دیدگی

سلام. من چندین سال هست که ورزشکار حرفه ای هستم. خیلی وقتا آسیب دیدم، ولی آخرین باری که آسیب دیدم باعث شد 8 ماه نتونم به فعالیتم ادامه بدم. همش تو خونه بودم و گاهی اوقات بیرون میرفتم. همون 8 ماه، چندین مسابقات ورزشی برگزار شد که من نتونستم شرکت کنم. حالا هم هرکاری میکنم نمیتونم به حالت قبلی برگردم. من همیشه شیطون و بازیگوش بودم، الان یه آدم آروم و ساکت شدم

لطفا بگین چیکار کنم؟ :(

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
متاسفم براي اسيبي كه ديديد
ميتونم درك كنم چقدر دوري از مسابقات براتون سخته و اينكه مدتي در سكون و يكجا بودن چقدر روحتون را خسته كرده ميشه به اين اتفاق به دو صورت نگاه كرد يك اينكه احساس كنيم كه ديگر تموم شد و هيچي مثل قبل نميشه و نااميد بشيم يكي هم اينكه به چشم فرصت استراحت بهش نگاه كنيم كه قوي تر از قبل ادامه بديم
عزيزم ميدونم كه ممكنه اولين قدم سخت باشه اما دقيقا همه چيز از اون اولين قدم شروع ميشه
در صورتي كه افكار منفي بيشتر شد حتما با يك مشاور فردي صحبت كنيد .