درمان آسیب دیدگی بکارت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 295 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و وقت بخير من بعد از ٤ و ٥ بار دخول كامل يا نصفه كه مقدار رو نمي دونم با نامزدم رابطه ما تمام شد و بعد از ١ سال به پزشک مراجعه كردم و گفتند دچار ساييدگی در ساعت ٣ و ٦ شده ايد و پرده شما نوعي حلقوی است، آيا من باكره نيستم ديگر؟ آيا با گذر زمان چندين سال اثر محو ميشود و تشخيص دخول داده نشود؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر آسیب کامل باشد و پارگی ایجاد شده باشد چون بافت بکارت قابل ترمیم نیست و آسیب آن فقط تا یک ماه قابل گزارش است امکان تشخیص زمان دقیق دخول نیست ولی گزارش سائیدگی هم میتواند نشان دهنده شیطنتهای جنسی باشد که باکره بودن فرد را نقض میکند. شب خوش

تجربه شما

سلام

خانم محترم وقتی آلت داخل واژن شدحتی اگر بکارت حلقوی هم باشه چون نظم چیدمان چین های واژن بهم میریزه هر پزشکی برای شما مدخوله خواهد نوشت و با گذشت زمان هم تغییری ایجاد نمی شود.