آسیب دیدگی بکارت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 293 بازدید 1 تبادل تجربه

بکارت در کجای واژن قرار گرفته؟تا ورود چند سانتی آلت و یا هر جسمی امکان پارگی و آسیب دیدگی وجود داره؟

و اگر کسی مجرد باشه و به دکتر زنان مراجعه کنه و بکارتش از بین رفته باشه،مشکلی براش درست نمیکنه دکتر؟من شنیدم به پزشکی قانونی منتقلش میکنه حقیقت داره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نه دکترها پلیس نیستن که
نگران نباشید
دو تا سه سانتی متر از دهانه واژن
پرده اعصاب و عروق مختصری دارد و در صورت پارگی متوجه میشید مگر نوع آن ارتجاعی باشد

تجربه شما

سلام

بکارت تقریبا یک سانتی دهانه واژن قرارداره و با ورود آلت یا انگشت یا شی خارجی آسیب می بینه ویا کاملا پاره میشه و از بین میره.

اما یه خانم دکتر زمان معاینه کاری نداره که شما مجرد یا متاهل هستی وظیفه او معاینه است ونتیجه را به سمع مراجعه کننده می رسونه واینکه او را به پزشک قانونی منتقل می کنند شاید یه شوخی بوده که خواستن با شما انجام دهند.