سلام من چهارده روز ازموعد پریودیم گذشته موقعی که هشت روز گذشته بود آزمایش خون دادم منفی بود و توی آزمایشم جلوی بتا نوشته بودnegative ممکنه آزمایش خون اشتباه بشه و باردار باشم آخه الان سه ساله اقدام به بارداری کردم و سونوی تخمک گذاری و آزمایش شوهرم آزمایش هورمونی و خلاصه همه چیز خوب بوده اما باردار نشدم این ماه هم که عکس رنگی گرفتم و گفتن انسداد لوله هم ندارم لطفا راهنماییم کنید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام با توجه به نتیجه منفی بتا شما باردار نیستید. برای مشخص شدن دلیل تأخیر در قاعدگی به پزشک مراجعه کنید.