علاقه مند کردن کودک به کتاب

چطور کودک ۴سالم علاقه مند به کتاب یا کتاب های آموزشی کنم؟ من پسرم 5سالش تموم نشده یه سری کتاب قصه و کتاب های آموزشی که مخصوص ۴تا۶ سال هست گرفتم ولی حواسش همش به بازی و زیاد به کتاب های اموزشی علاقه نداره. دلم میخواد علاقه مندش کنم نمیدونم چطور این کار کنم

پسرم اداب معاشرتش عالیه . جاهای که میریم اسم ماشینها حیوانات اعداد فارسی با انگلیسی اینا رو بهتر میتونه بفهمه ولی چیزی که روی کتاب هست و خودش باید پیدا کنه علامت بزنه یا رنگ نمیکنه متوجه نمیشه یا انقدر دیگه من باید بگم بگم اعصاب خودم خورد بشه تا یدونه رو بگه

لطفا کمکم کنید چطور با خونسردی ارامش بهش بیاموزم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
در این سن شما نباید توقع زیادی از فرزندتان داشته باشید. اول باید حواستان باشد که اگر می خواهید فرزندتان کتاب خوان باشد باید خودتان هم کتاب بخوانید چرا که فرزندان از شما الگو می گیرند. بهتر است از تایم های کوتاه کتابخوانی درروز شروع کنید. این زمان ها میانگین 15 الی 20 دقیقه باشند. سعی کنید او را به زور وادار به این کار نکنید بلکه با رفتار هایی مثل بازی او را تشویق به کتابخوانی کنید.
موفق باشید.