من نوزاد چهار ماه و نیمه ای دارم که نمیدونم برای تقویت هوشش چیکار کنم ؟لطفا راهنمایی بفرمایید.همچنین در صورت امکان کتاب مناسبی رو معرفی بفرمایید تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

وقت بخیر

در این دوره فقط به نوزادتون عشق بدید و پاسخگو باشید یعنی پاسخگوی نیازهای اولیه اش. وقتی گریه میکنه به گرمی به آغوشش بگیرید تا دلبستگی ایجاد بشه . نوزاد در این سن اعتماد و دلبستگی رو تجربه میکنه و شما باید با پاسخگو بودن این نیاز رو به خوبی برآورده کنید و بعد از آن باهاش حرف بزنید حرف زدن باعث رشد هوش نوزاد میشه حرفهایی که دوست دارید بشنوه و در وهله آخر براش کتاب بخونید کتابهایی که بار پیامی مثبت داره.

موفق و موید باشید.