شوهرم نمیزاره برم خونه مادرم

سلام

وقتتون بخیر.

منو همسرم خیلی باهم کل کل میکنیم،۶ سال ازدواج کردیم

ولی هنوز سر مسئله خونه پدرمادر باهم به توافق نرسیدیم

به خاطر کرونا فقط یه بار درهفته میبینم شون...

ولی خونه پدرش که میایم خیلی راحت شب ميمونيم،از قبل برنامه ریخته واسه خودش،اصلا بامن هم هماهنگ نمی کنه

من مشکلی ندارم با این موضوع،ولی خونه بابام که ميريم انگار رو میخ نشسته،اصلا که نميزاره تنها برم تا شب خودش بیاد،میگه من باید ببرمت....

وقتي هم ميريم پدر مادرم خيلي اصرار میکنن شب بمونيد یا بیشتر بیاید یا بیشتر بمونيد اصلا کوتاه نمیاد....

من دوست دارم رفت و آمد کنم،هم اونجا هم اینجا بريم بیایم زود به زود بريم،

ولی اون اصلا...فقط یه بار در هفته....

این کارشو نمیتونم هضم کنم😭

خونه باباش حتما شب می مونه،یعنی دوروز پشت سرهم.

ولی خونه بابام کم.

منم خیلی لجباز شدم،اونم همینطور.

چیکار کنم؟

چطوری حلش کنم؟

دوست دارم مادرم و بیشتر از یه بار درهفته ببینم.نميزاره.

کمک کنید.

خدا خيرتون بده🌹

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
قطعا با لجبازي يا كل كل موضوعي حل نميشه و تنها باعث سرد شدن و كشمكش ميشه وقتي لجبازي نتيجه نداده و به خواسته خود نرسيديد بهتره بعد از ٦سال صلاح هاتون را كنار بگذاريد و صلح كنيد
صريح و واضح بدون كنايه و لحن طلبكارانه خواسته خودتون را مطرح كنيد از اينكه دوست داريد مادرتون را زمان بيشتر ببينيد يا زمان هاي بيشتري را كنار خانوادتون سپري كنيد
با هم قرار دادي تنظيم كنيد كه هر دو توافق داشته باشيد .
كتاب مهارت هاي زناشويي مگ كي و كتاب ٥زبان عشق ميتونه بهتون كمك كنه كه چطور نيازها و خواسته هاتون را عنوان كنيد .