شوهرم نمیزاره خانوادم ببینم

دلم خیلی برا خانوادم لک زده ما تو یه شهر نیستیم هرکدوم ی شهر دیگه ایم و اخرین بار سال پیش  قهر رفته بودم خونه بابام اونام یبار یه روز تابستون اومدن منو دیدن

دلیلش واقعا نمیدونم قبلا یباد اوایل عروسیمون دعوا کردن ک اونم حل و فصل شد و ربطی هم ب مامانم نداره ولی همیشه ب حانوادم توهین میکنه تو دعوامون کلا بددهنه ولی من یبارم‌ چ تو رفتار چ تو گفتار ب خانوادش توهین نکردم تو ی ساختمون هستیم و هرشب هم خونشون هستیم

الان این هفته مامانم اومده تهران برا دوا درمون بش گفتم تو که داری میری باهم بریم منم مامانم ببینم گفت ن این هفته تهران نمیرم اما دروغ گفته بود از مادرش فهمیدم گفت برا عمش ترشی هم فرستاده تهران رفت برسونه دستش!!!

خیلی ناراحت شدم خیلی بهم ریختم ولی سعی میکنم ارامشم حفظ کنم تابتونم منطقی تصمیم بگیرم بنظرنتون چه واکنشی نشون بدم درسته ؟؟ تورو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
ابتدا این را بدانیم که زمانی که ازدواج مکنیم لازم هست تا در برقراری ارتباط با دوستان و خانواده تعادل برقرار کنیم یعنی زیاد از حد رفت و آمد نداشته باشیم طوری هم نباشه که یکی هم دلتنگ خانواده بمونه
*هیچگاه سر خانواده ها با هم وارد بحث نشوید کاملا خودتان را بی طرف نشان دهید
*مطرح کنید که هر چالشی داریم باید خودمان سعی در حل کردن ان داشته باشیم
*مجاز به دخالت و توهین نسبت به خانواده یکدیگر نیستیم
*با همسرتان صحبت کنید و چهارچوب ها رو مشخص کنید و در کمال آرامش بگید که شما هم نیاز به ملاقات با خانواده تان دارید کاملا شبیه به ایشون در غیر اینصورت از شما هم انتظار رفت و آمد به خانواده خودشان را نداشته باشند بفرمایید که برا خودشان و خانواده شا ن ارزش و احترام قائل هستید اما از وجود این شرایط به ستوه در آمدید  همه چیز بایستی برابر باشد اگر کسی ندارد دیگری هم نباید داشته باشد و از این به بعد تعادل در رفت و امد را رعایت کنید حتما