سلام من دختر ۲۰ ساله ای هستم که متاسفانه زندگی سختی رو پشت سر گذاشتم و خودم حس میکنم افسردگی شدید دارم که فقط با دارو ممکنه کنترل بشه و من شرایط مراجعه حضوری ب روانپزشک ندارم و اینجا از شما راهنمایی میخوام و یه سری از علائمم میگم..

احساس غم و اندوهی فراوان دارم و دنیا رو پوچ و بی ارزش میدونم و گریه میکنم..اصلا نمیتونم بخوابم و شب ها تا صبح فکر میکنم و بیدارم..نمیتونم به کارهای روزمره برسم و با اینکه اهداف زیاد دارم درمونده هستم...عصبی هستم و پرخاش میکنم و چند وقت پیش خودکشی ناموفق داشتم.لطفا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
اگر شما دچار دندان درد بشوید میگویید امکان مراجعه به پزشک را ندارید؟ درد را تحمل میکنید؟
شمادچار درد روحی هستید و نیاز به پزشک برای دارو دارید. اگر راهکارهای مقابله با افسردگی اینجا گفته شود بازشما باید به روانپزشک مراجعه کنید نگران حرف اطرافیان و برچسب زدن به شما نباشید روح شما نیاز به پزشک دارد
پیشنهاد میکنم با دیگران در ارتباط باشیداگر با دیگران در ارتباط باشید و در فعالیت‌های اجتماعی شرکت کنید، حال روحی و دیدتان نسبت به زندگی، تغییر می‌کند. تلاش برای ارتباط داشتن با دیگران، علامت ضعف نیست و نباید تصور کنید که باری روی دوش دیگران خواهید بود. دوستداران‌تان به شما توجه نشان می‌دهند و کمک‌تان می‌کنند. اگر هم احساس می‌کنید، کسی را ندارید که به سمت او بروید، دیر نیست. همیشه می‌توانید دوستان جدیدی پیدا کنید و شبکه حامیان خود را بهبود ببخشید.بیشتر مواقع وقتی افسرده هستید، راحت‌ترید که در کنج خانه خود بمانید، اما فراموش نکنید کنار مردم بودن، کاری می‌کند که کمتر احساس افسردگی کنید
از دیگران حمایت کنیدحمایت شدن بسیار خوب است، اما تحقیقات نشان داده که حمایت کردن از دیگران، حال انسان را بیشتر خوب می‌کند. بنابراین روش‌هایی، چه کوچک و چه بزرگ، پیدا کنید و به دیگران کمک کنید. مثلا، داوطلبانه به حرف یکی از دوستان خود گوش دهید یا برای کسی کار خوبی انجام دهید.
۱۰ راهنمایی برای ارتباط با دیگران
  1. با کسی در مورد احساسات‌تان صحبت کنید.
  2. داوطلبانه به کسی کمک کنید.
  3. با یکی از دوستان‌تان قرار ناهار یا قهوه بگذارید.
  4. از یکی از عزیزان‌تان بخواهید دائم با شما در تماس باشند و حال‌تان را بپرسند.
  5. همراه کسی به سینما، کنسرت یا دورهمی کوچکی بروید.
  6. به دوستی قدیمی زنگ یا ایمیل بزنید.
  7. با یکی از دوستان‌تان که اهل ورزش هست، به پیاده‌روی بروید.
  8. قرار‌های شام هفتگی بگذارید.
  9. با شرکت در کلاس‌های آموزشی یا عضویت در باشگاه، با افراد جدید آشنا شوید.
  10. در کلاس درس معلم یا مربی ورزشی شرکت کنید