معاشقه با نامزد

سلام من دختر ۲۳ساله هستم و با اقایی همسن خودم سه ساله در ارتباطم این اقا همون اول رابطه من رو به خوانوادش معرفی کرد و مادرش برای اشنایی به خونه ما اومد و اقا پسر در دو جلسه با مادرم صحبت کرد که من رو برای زندگیش میخواد از برنامه ریزی ایندش گفت..و به مادرم قول داد به محض اینکه شرایط ثابتی از جمله شغل داشت رابطه رو رسمی میکنه تو این سه سال اصلا پیشنهاد س ک س از ایشون نداشتم و حتی دست درازی یا بی احترامی ندیدم..این اواخر دو سه باری تنها بودیم و در حد معاشقه رابطه داشتیم و بعد از این رفتارش عوض نشد..و سردی از ایشون ندیدم..حالا من نگرانیم اینه ممکن هست نسبت به من بدبین بشه یارفتارش در اینده عوض بشه ؟؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر شما توسط خانواده ها نامزد شده اید و خانواده‌ ها در جریان هستند  این موضوع هم میتواند برای شناخت دوطرف باشد
پیشنهاد میکنم از ایشان بخواهید هرچه زودتر این رابطه را رسمی کنند و تا جایی که امکان دارد اجازه ندهید احساسات ناشی از روابط جنسی مانع تصمیم گیری شما شود .وقتی وارد رابطه جنسی میشوید نمیتوانید تصمیم منطقی بگیرید
اگر ایشان بخاطر داشتن رابطه با شما قرار است نظرشان نسبت به شما تغییر کند یعنی شما به شناخت کافی از هم نرسیده اید و در مورد شما نتوانسته اند درست تصمیم بگیرند
بهتر است برای رهایی از این افکار اگر در همه زمینه ها به توافق رسیده اید این رابطه را رسمی کنید
موردی که میتواند بسیار به شما کمک کند مشاوره قبل از ازدواج است که بیشتر با عقاید و طرز فکر ایشان اشنا میشوید