آیا معاشقه ای که صرفا با تحریک دست و دهان صورت بگیرد و دخول انجام نشود حتما باید به ارضاء طرفین ختم شود؟

اگر زن یا مرد فقط تحریک شوند ضرر دارد؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

هم بانوان و هم آقایان می توانند فقط از بدن همدیگر بدون دخول لذت جنسی برده و این عمل معنای رابطه جنسی داشته و رابطه جنسی صرفا دخول نیست.
اما در نظر داشته باشید که :
1- هم بانوان و هم آقایان اگر به ارضا نرسند دچار سر درد، درد در ناحیه تخمدان، بیضه، زیر شکم را ممکن است تجربه کنند. بنابراین اینکه تا جه حدی تحریک بشوید که به مرز نیاز به ارگاسم برسید در اختیار شماست. اگر به این مرز نزدیک می شوید بهتر است که ارضا بشوید.
2- همه زنان و مردان در برخی مواقع فقط با تحریک همدیگر لذت می برند و نیازی به ارضا شدن ندارند. اما توجه داشته باشید که برخی مواقع نه همه مواقع.
3- عدم دست یابی به ارگاسم برای بانوان هم می تواند به لحاظ روانی اثر منفی داشته باشد و در طول روز یا روزهای آتی ایشان احساس عصبی بودن داشته باشند.

موفق باشید