سلام خیلی ممنونم خانم دشتی عزیز و دانا پندها و نصیحتاتون خیلی کمکم کرد امیدوارم. همیشه تنشون سالم باشه تا بتونین به هم نوعانتون کمک کنید و تو همه کاراتون موفق باشین ازتون فوق العاده ممنونم همسرم خیلی خوب و مهربون شده و با زبون بی زبونی ازم عذر خواست بازم ممنونم 😘
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خوشحالم که تونستید باصبر وشکیبایی مشکلتون رو حل کنید براتون بهترین ها رو آرزو میکنم قدر باهم بودنتون رو بدونید. زندگی خیلی کوتاهتر از اینه که بخواید با کوچکترین مسائل اون رو به کام هم تلخ کنید ایام به کام