سلام امیدوارم خوب باشین و به سلام جواب بدین ... من حدود سه سال میشه ازدواج کردم اوایل رابطه خیلی خوبی داشتیم که سه ماه بعد روی الات شوهرم زخم هایی ایجاد شد که خارش داشت و پوست پوست میشد اگه یک هفته رابطه نداشتیم خوب خوب میشد که یکروز شوهرم بعد رابطه جنسی همسرم الاتشو بعد تمیز کردن با الکل شست که فرداش اصلا خارش نداشت ... به دکتر هم مراجعه کردیم اما اصلا اهمیتی ندادن بخاطریکه ما خارج از ایران هستیم و اینجاهم پزشکان اصلا توجه نمیکنن حالا سوالم اینجاست من عفونت دارم ... ایا همچین سوالای وجود داره که شاید مرد به اب واپژن حساسیت داشته باشه و ایا این بیماری درمان داره
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باید هم همسرتان هم خودتان از نظر عفونت بررسی شوید حساسیت بعید است.