اضطراب اجتماعی

سلام بنده17سالمه از بچگی تو خودم بودم واحساس تنهایی داشتم از خونه حتی بیرون نمیشدم الان دو سه سالی هست احساس افسردگی شدید دارم همش گریه میکنم بی دلیل فقط فک میکنم خیلی بدبختم.احساس ضعیف بودن میکنم توانایی کاری رو هم ندارم بهم بگن برو سرکوچه نون بخر استرس واضطراب میگیرم

نمیدونم چرا اینجوریم پدرم موقعی که۶سالم بودفوت شده.

بعضی ها توی جمع باهام صحبت میکنن بام ولی متوجه نمیشم بعضی حرفاشونو یا کسی بهم تیکه بندازه نمیتونم جوابش بدم و لال میشم و خیلی عذاب میکشم موقعی که نمیتونم از پس خودم بر بیام

و اینکه دلم خیلی میخواد بایه دختر تو رابطه باشم ولی نمیتونم😔

مشکلاتم اینه که یه آدم افسرده دوقطبیم یعنی از سنم کمتر میدونم و درک میکنم فکر کنم‌ مشکلم اینه که از بچگی تو جامعه نبودم. اضطراب اجتمایی هم دارم

کمکم کنیدالان میخوام تغییرکنم توروخدا یه راه حل خوب بدید

#خستم

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام خدمت شما دوست گرامی
تشکر از اینکه سوالتان را باما در میان گذاشتید
اشاره نکروید آیا خواهرو برادر دارید یاخیر رابطه تان با مادرتان چطور است
بسیاری از مواردی که مطرح کردید با توجه به شرح حالی که دادید طبیعی است. شما متاسفانه در سن کم پدر خود را از دست داده اید و بنظر میرسد از نظر عاطفی حامی نداشته اید و همین موضوع باعث شده از نظر اجتماعی از همسالان خود فاصله بگیرید
موضوع بعدی اینکه بنظر نمیرسد از نظر درکی مشکلی داشته باشید چراکه بسیار خوب مشکلتان را توصیف کرده اید متوجه نقاط ضعف خود هستید و مسائل را تشخیص میدهید.شاید اضطرابتان هنگامی که فردی با شما صحبت میکند بقدری زیاد است که مانع تمرکز شما میشود
لطفا برچسب دوقطبی را از روی خود بردارید که نشانه های دوقطبی بودن در شما مشاهده نمیشود
واما در مورد احساس افسردگی که در شما وجود دارد توضیحاتی میدهم
دوست عزیز شما در دوران نوجوانی و بلوغ هستید که بسیار دوران سختی است ‌بسیاری از حالات شما بخاطر تغییرات هورمونیتان است گرچه شرایط زندگی و کودکیتان هم مزید بر علت بوده است
امیدوارم راهکارهای زیر را انجام دهید در غیر این صورت نمیتوانید از این حالات رهایی یابید به من و خودتان قول دهید که هرطور شده به آن عمل خواهید کرد
اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که از تنهایی خود بیرون بیاید و شروع به ایجاد ارتباط کنید میدانم که برای شما کارسختیست ولی باتمرین کردن میبینید که میتوانید موفق شوید.
حتما مطالب و مقالاتی در مورد شیوه برقراری ارتباط موثر را مطالعه کنید
سعی کنید حتما در یک کلاس ورزشی ثبت نام کنید ویا هرکلاسی که دوست دارید
اگرمیتوانید یک خیریه یا یک فرد و یا اسایشگاه و ... را پیداکنید که بتوانید هراز چندگاهی به صورت داوطلبانه به کمک افرادی بروید که به شما نیاز دارند. کمک کردن به دیگران یکی از بهترین راههای مقابله با افسردگیست که باعث افزایش اعتماد بنفستان میشود
به غذای خود توجه کنید تغذیه سالمی داشته باشید ورزش را اولویت قرار دهید
میتوانید همواره سوالاتتان را با بنده در بخش کلینیک درمیان بگذارید