باسلام.پسرم از سه ماهگی به بعد شیر رو پس میزد چند بار دکتر بردم اما جواب نداد.هرکاری هم کردم درست نشد.اما آخرین باری که بردم دکتر شربت رانتدین داد و گفت شاید معدش اذیتش میکنه و برای سه هفته گف استفاده بشه تقریبا ده روزی هس پسرم خیلی خوب شده وراحت شیرم رو قبول میکنه بعد از ائن سه هفته من شربت رو یکی دوروز قط کردم احساس کردم دوباره به حالت سابق برگشته. دکتر گف احتمالا پرتون ریفلاکس خفیف داشته یک ماه دیگه هم ادامه بده خوب میشه/.پسرم الان 5 ماهشه. سئالم اینه کهآیا استفادهی دوماه از این شربت مانعی نداره؟ ضرر نداره؟ آیا معده رو تنبل نمیکنه؟ خواهش میکنم جواب بدین خیلی از این بابت نگرانش هستم. و آیا بعد از این یه ماه با قطع شربت واقعا رفلاکس پسرم خوب میشه؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی دریافت رانیتیدین مشکلی نداره. ادامه بدید تا کودکتون بتونه به راحتی شیر بخوره. معمولا رفلاکس با شروع به نشستن کودک و غذای جامد به مرور برطرف می شه