سلام کودک من 14ماهه من درروز چقدرزینک شربتشو بدم؟؟ خیلی بدغذاست وزن تولدش 2800بوده الان 9800 هرکاری میکنم غدا نمیخوره .
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی علت بد غذایی باید مشخص بشه و در صورتی که کمبودی باشه مکمل ها می تونن موثر باشند من توصیه می کنم اگه شیر زیاد می خوره به خصوص شیر شب کنترل کنید. هر 3 ساعت شیر بخوره و مابینش غذا در انتخاب غذاها و حجمش آزاد باشه می تونید تعدد وعده های غذا رو بیشتر کنید ساعات منظم غذا بدید شاد باشید