سلام درد نوک سینه از علائم بارداریه؟من پریودم نامنظمه الان چهار روزم از موعدم گذشته بی بی چک در دسترسم نیس....نوک سینه هام ب شدت درد میکنن سمت چپ بیشتره تابحال اینجوری نشده بودم سینه هام قبل پریود درد میکردن ولی نه نوکشون همه جاشون درد میکرد میشه راهنمایی کنید؟!

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

ببینید دوست عزیز برای تشخیص بارداری به هیچ علامتی نمیشه اکتفا کرد و فقط نتیجه آزمایش بارداری بعد از حداقل سه تا پنج روز تاخیر در قاعدگی قابل استناد هست