سلام. ببخشید می خواستم بدونم من نوزادم تازه بدنیا اومده برای جلوگیری از نیش زدگی پشه ها می خوام از قرص پشه که داخل دستگاه می گذارند استفاده کنم منظور اینکه داخل دستگاهی هم استفاده کنم برای نوزادم مشکلی پیش خواهد اورد؟ آخه شنیدم بهرحال سمها مضرند و بی خطر نیستند بخصوص این حشره کشها؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اصولا توصیه می شود اگر ضرورت دارد از حشره کش ها استفاده شود و در مکان هایی که اسپری می شود کودکان حضور نداشته باشند.