احساس حرکت کردن حشره روی بدن

سلام من چند ساله این حس رو گهگاهی در طول روز دارم حس میکنم حشره ای مثل مورچه روی بدنم حرکت میکنه ولی نگاه میکنم هیچی نیست تو گوگل خوندم یه بیماریه آیا چیز نگران کننده ای هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. به این علامت فورمیکاسیون میگویند. یک علامت به تنهایی اگر شما را دچار اختلال در عملکرد شغلی، اجتماعی و بین فردی نکرده باشد و برایتان اذیت کننده نیست؛ مهم نمیباشد.