عصبی بودن در دوران نوجوانی

سلام به همگی من 14 سالمه و کلاس هشتمم و جدیدا خیلی عصبی میشم و وقتی هم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم چطور بگم دست خودم نیست همش فکر میکنم همه گوشیاشونو به من ترجیح میدن و من خیلی بی ارزشم پیش مشاور قرار شد برم و باهاشون صحبت کنم ولی کرونا اومد و من نتونستم برم چند بار خودزنی کردم و میخواستم خودکشی کنم همش حس میکنم من با بقیه یک فرقی دارم خیلی حالم بده اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 14 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
بهتر است حتما به یک روانشناس نوجوانان مراجعه کنید. مشکلاتی که شما ذکر کردید مشکلات سنگینی هستند و نیاز به کمک برای حل آن ها دارید.
موفق باشید.