وابستگی همسرم به مادرش

سلام و خسته نباشید ممنون از شما مشاوران عزیز

حدود دو سال هست ازدواج کردیم همسر من به شدت مامانی هستن و هر موضوع کوچیک و بزرگی رو فورا به مادرشون اطلاع میدن از خرید خونه گرفته تا خیلی چیزهای دیگه که واقعا منو اذیت میکنه اینکه همسرم مادرش اولویت زندگیش هست و فقط با مادرشون مشورت میکنن و هرچی که ایشون بگن رو قبول میکنن بارها صحبت کردم و ایشون فورا جبهه گرفتن ناراحت شدن و گاها قهر کردن و با تندی با من برخورد کردن و گفتن که همیشه این کارو میکنن و مادرشون خدای ایشون هست و در همه امور باید بدونن و اینکه گفتن دیگه حرف مادرم رو پیش من نزن و ازش بد نگو و اصلا با من در موردش صحبت نکن و... توروخدا بگید چیکار کنم دیگه خسته شدم افسرده شدم حس تنفر دارم نسبت به همسرم نمیدونم چیکار کنم البته بگم که مادرشون هم بی تقصیر نیستن و از من بدشون میاد وبه من حسادت دارن بگید چیکار کنم شوهرم بچه نباشه بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همسر شما دچار وابستگی به مادرشون هستند که با اعتراض شما نمی تونن این وابستگی رو کنار بگزارن ایشون نیازمند رواندرمانی هستند تا بتونن به بلوغ عاطفی برسن به صورت حضوری به یک روان درمانگر مراجع کنید. تا در این مسیر کمکتون کنند