سلام وقتتون بخیر

من یه سوال دارم که خیلی مهمه پاسخش رو یک فرد باتجربه بهم بده .این شد که میخوام از شما بپرسم

یک خواستگار دارم که وضع مالیش خییلی خوبه  ولی از نظر من  قیافش خوب نیست

خانوادم میگن قیافه که چیزی نیست تو زندگی عادی میشه

واقعا اینطوره؟ یعنی قیافش برام عادی میشه؟ و اینکه ثروت و پول چقد تاثیر داره تو زندگی . اطرافیانم که میگن خییلی مهمه و هرکی جای تو بود این کیسو رد نمیکرد

من اشتباه میکنم که بخاطر قیافش که خوشم نیومد میخوام ردش کنم؟   واقعا تصمیم سختیه

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
دوست عزيز قبل از هرچيزي بايد اين را بدانيد كه ازدواج و شكل گيري رابطه چيزي نيست كه هركسي نظر بدهد و شما تحت تاثير قرار بگيريد
اينكه قيافه عادي ميشود يك حرف گذراست و ممكن است هيچ زماني عادي نشود بايد ديد ملاك و الويت شما چيست نه فاميل و ديگران
راجب ثروت يادمون باشه درسته پول باعث رفاه و ارامش هست و جلوي خيلي مشكلات را ميگيرد اما صرفا ضامن خوشبختي نيست و نميتوان تنها انها را ملاك موفقيت يك ازدواج دانست
حتما لازمه اول معيارهاتون از همسر مورد نظر را بنويسيد و الويت هاتون را مشخص كنيد جلسات مشاوره پيش از ازدواج برويد و با ابعاد شخصيت هم اشنا شويد و سپس تصميم بگيريد .