شک بیخود به همسرم

سلام ببخشید مشکل من اینه که دور و اطرافم خیانت زیاد دیدم و همیشه به شوهرم با شک نگاه میکنم با این که هیچی ندیدم ازش و گوشیش مدام دستمه کلا خونه هستو سر کار ولی با این وجود بازم همش بهش تهمت میزنم ما خیلی همدیگه رو دوست داریم و بارها برام قسم خورده و میگه هر جوری میخوای بهت ثابت کنم ولی اصلا نمیتونم به کسی اعتماد کنم هیچ مشکلی بینمون نیست ولی این حس لعنتی عذابمون میده و شوهرم مدام التماس میکنه که بهش اعتماد کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم شما تنها کسی نیستید که در این جامعه زندگی می کنید و شنیدن اخبار های منفی مثل خیانت و بی تعهدی به وفور وجود دارد
اما موضوع قابل توجه این است که شما از خیانت همسر مینرسید اما خودتون با رفتارهاتون کاری میکنید که احتمال وقوع این اتفاق رو بالا ببره
من پیشنهاد میکنم شما روی خودتون.افکار وباورهاتون کار کنید
و بدونید که این بی اعتمادی به همسرتون جز دورشدن و فاصله افتادن بینتون اتفاقی نمیفته. حتی اگر این باور هست به همسرتون منتقل نکنید
حتما از یک روانشناس در این زمینه کمک بگیرید