شک و ترس از دست دادن از طرف همسر

سلام

من چهارساله که ازدواج کردم

۲۴ سالمه و همسرم ۳۴ساله مشکل من اینه که همسرم خیلی رو نگاه کردن من حساسه مثلا رفتیم خرید من دارم ویترین مغازه اونطرف خیابون رو نگاه میکنم اگر یک یا چند مرد از جلو دید من رد بشن همسرم شاکی میشه که چرا بهشون نگاه کردی تو این چند سال بارها این اتفاق افتاده یه بارم تو دوران عقد فکر جدایی افتادم چون خیلی به مشکل خوردیم چند بار هم روم دست بلند کرده ولی تو خانواده خودم اتفاقاتی افتاد که پشیمون شدم البته غیر از این موضوع ما هیچ مشکلی نداریم و خوبیم

همسرم خیلی اعتماد به نفسش پایینه و من که بهش میگم بهش برمیخوره

اوایل میگفت فکر میکنم همش یکی میخواد تورو ازم بگیره

دیگه سعی میکنم کمتر باهاش برم بیرون چون اذیت میشم گردن درد میگیرم انقدر که سرم پایینه تازه من محجبه ام هستم

ولی دیگه واقعا دارم خسته میشم هیچ راهی نمیتونم براش پیدا کنم

بقیه اخلاقاش خوبه کلا مرد خوبیه فقط این موضوع مشاوره ام نمیاد یه بار بردمش بهش قرص دادن نخورد گفت دیوونمونم کردی

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اعتماد شما به ما
عزیز دلم اعتماد عامل بسیار مهمی در رابطه زناشویی بین زوجین هست اولین لازمه ساختن یک رابطه عاطفی ماندگار و زیبا، اعتماد متقابل بین طرفین هست  ولی وقتی حس بی اعتمادی بین آن دو رخنه می‌کنه ،  شکاف عمیقی در رابطه شون ایجاد می شه  و چشیدن طعم شیرین خوشبختی در کنار همدیگر رو براشون  ناممکن می کنه
دلایل این بی اعتمادی هم می تونه ریشه در کودکی همسرتون داشته باشهدرصورتی که بی اعتمادی او تحت تأثیر دوران کودکی اش هست نباید انتظار این رو داشته باشه  که این مشکل به سرعت رفع بشه.
برقراری رابطه با چنین فردی و جلب اعتماد او ن مستلزم عملکرد سنجیده و صبر و شکیبایی بسیاری هست
نیاز هست به صورت حضوری به یک زوج درمانگر مراجع کنی و در این مسیر از ایشون کمک بگیری