سلام دختر من کلاس پنجم دبستان است من با دخترم خیلی مشکل دارم دخترم خیلی شلخته و کم هواس است به طوری که مدام کتاب و وسایلش را گم می کند و اصلا اخلاق مناسبی با اطرافیان ندارد مدام با دیگران داد و بیداد میکند و سریع قهر می کند خیلی سعی کردم اخلاقش را درست کنم نه با کتک زدن درست شد نه با حرف و تهدید و قتی باهاش ارام حرف می زنم و کارهاش را گوشزد می کنم اصلا به خیالش نیست و اهمیت نمی دهد و بهش برنمی خورد که چکار کرده لطفا به من کمک کنید که من چکار کنم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز وضعیت دخترتان در مدرسه چطور هست؟ ایا با دوستان ومعلمش هم این مشکلات را دارد از اول اینطور بوده یا مدتیست با او به به شکل خورده اید خواهر وبرادر دارد یا خیر ایا به بلوغ رسیده دوران بارداریتون چطور بوده. دارو مصرف کردید رابطه اش با پدرش چطور هست