همسر من بسیار شلخته و حواس پرته باعث ضررهای مالی فراوانی شده برای من و خودش ، بارها بخاطر گم کردن یا پاره شدن مدارکش تو دردسر افتادیم توی سه سال دو تبلت گران و سه گوشی گران گم کرده یا شکسته ، هر لباسی رو بیشتر از یک ماه سالم نگه نمیداره بخاطر نرسیدن به دندوناش هزینه سنگینی رو صرف دندونپزشکی میکنیم در حالیکه درآمد پایینی داره منم مجبور شدم کار کنم ولی هیچ پس اندازی نمیتونیم بکنیم یه چیزی هم باید قرض کنیم و خرج خرابکاری های ایشون بکنیم ماشین پدرش رو بارها دچار هزینه و جریمه کرده و ما مجبور به پرداخت شدیم انقدر خسته شدم که حس میکنم خدا با ازدواج من با ایشون داره عذاب سنگینی به من میده .. من از روزی که شناختمش دارم براش خرج میکنم و خرج تمام امورات خودمم با خودمه

شما بگین چیکار کنم لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

احساس خستگی شما و مشکلاتی که گریبانگیرتون شده رو درک می‌کنم. پیشنهاد می‌کنم همسرتون به یک روانشناس بالینی و یا روانپزشک مراجعه بفرمایند تا علت حواس‌پرتی ایشون تشخیص داده بشه و بتونن مناسب‌ترین درمان رو با توجه به شرایط‌شون دریافت کنند.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون