لرزش دست به دلیل کمبود اعتماد به نفس

سلام من ٣٥سالمه و سه فرزند دارم .خيلی لرزش دست دارم ،مخصوصا وقتی كسی منو نگاه ميكنه نميتونم ديگه به كارم ادامه بدم

شاغل هستم و بسيار دچار كمبود اعتماد به نفسم

تو روخدا كمكم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن شغل كارمند دولتي
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
نشانه هاي بدني نشانه اضطراب و استرس هست
و همونطور كه گفتيد ريشه ان كمبود اعتماد به نفس است .
بايد ريشه يابي كه از كجا شروع شده و علت اين واكنشتان  به نگاه ديگران ناشي از چيست ايا در گذشته بخاطر تماس چشمي توبيخ شده ايد يا خاطره يا نگراني داشته ايد .
شما با توجه به اينكه شاغل هستيد و تعامل با ديگران راحت تر از افراد ديگر ميتونيد روي اين موضوع كار كنيد و در تماس با ديگران اين ضعف را حل كنيد
از كتاب هاي خودياري اعتماد به نفس كمك بگيريد و سعي كنيد مهارت هاي ان را در واقعيت در محيط هاي مختلف انجام دهيد
بهتره يك جلسه با روانپزشك بخاطر موضوع لرزش ها صحبت كنيد .