seta7543 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4800 عنوان بچه ها خیلی به کمکتون احتیاج دارم 113 بازدید | 12 پست سلام خدمت همگی.....بچه هاکمک کنید من بدجورگرفتارشدم....۳ماه هست دارم فکرمیکنم بااین مدرک ارشدم چیکار کنم؟ مشاوره هم رفتم ولی بازم نمیدونم علاقه ام به چیه....نمیدونم چیکار کنم برم معلمی، برم مشاوره مدرسه، چیکارکنم گیج شدم دیگه...همش فکرمیکنم طلسم شدم....حساس وزودرنجم هستم همش میگم نکنه ازپس کارم برنیام یااینکه باکسی مشکل داشته باشم یااصلابقیه بامن مشکل داشته باشند....من چیکار کنم خواهشا هرکی میتونه کمکم کنه...اجرتون باخدا مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من 1401/10/10 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28759 این عادیه بعد یه مدت طولانی درس خوندن تلاش فکر میکنی این کار برات کمه ولی بلخره که باید از یه جایی شروع کنی برو منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
yasinaa عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 564 افسردگی نداره اگه فروش دوس داری میتونم یه پیشنهاد بهت بدم اگه خیلی مایلی کارمند بشی هم برای اون هم یه پیشنهاد
seta7543 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4800 این عادیه بعد یه مدت طولانی درس خوندن تلاش فکر میکنی این کار برات کمه ولی بلخره که باید از یه جایی ش ... آخه نمیدونم ازکجا شروع کنم....الان یکی بیاد به من بگه افسرده ام واقعاهیچ راهکاری ندارم براش مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
seta7543 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4800 افسردگی نداره اگه فروش دوس داری میتونم یه پیشنهاد بهت بدم اگه خیلی مایلی کارمند بشی هم برای ا ... کارمند وبگو عزیزم مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28759 آخه نمیدونم ازکجا شروع کنم....الان یکی بیاد به من بگه افسرده ام واقعاهیچ راهکاری ندارم براش یعنی میگی کار نیست؟ یا برا رفتن سر این کار دودلی؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
seta7543 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4800 یعنی میگی کار نیست؟ یا برا رفتن سر این کار دودلی؟ کار که فکرکنم هست مثلادفترچه آزمون استخدامی هرساله میاد من نمیدونم چیکارکنم؟ مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28759 کار که فکرکنم هست مثلادفترچه آزمون استخدامی هرساله میاد من نمیدونم چیکارکنم؟ ببین کافینت سر بزن شرکتا اداره ها استخدامی دارن برا مشاوره مدرسه م برو آموزش پرورش اگه آشنا داشته باشی میزنن سرکار منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
seta7543 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4800 ببین کافینت سر بزن شرکتا اداره ها استخدامی دارن برا مشاوره مدرسه م برو آموزش پرورش اگه آشنا داشته ب ... برم کافی نت چی بگم؟ مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28759 برم کافی نت چی بگم؟ ببین کجا ها استخدامی دارن منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
seta7543 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4800 ببین کجا ها استخدامی دارن باشه مرسی گلم مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من