2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی به کمکتون احتیاج دارم

113 بازدید | 12 پست

سلام خدمت همگی.....بچه هاکمک کنید من بدجورگرفتارشدم....۳ماه هست دارم فکرمیکنم بااین مدرک ارشدم چیکار کنم؟ مشاوره هم رفتم ولی بازم نمیدونم علاقه ام به چیه....نمیدونم چیکار کنم برم معلمی، برم مشاوره مدرسه، چیکارکنم گیج شدم دیگه...همش فکرمیکنم طلسم شدم....حساس وزودرنجم هستم همش میگم نکنه ازپس کارم برنیام یااینکه باکسی مشکل داشته باشم یااصلابقیه بامن مشکل داشته‌ باشند....من چیکار کنم خواهشا هرکی میتونه کمکم کنه...اجرتون باخدا 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

این عادیه بعد یه مدت طولانی درس خوندن تلاش فکر میکنی این کار برات کمه ولی بلخره که باید از یه جایی شروع کنی برو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عادیه بعد یه مدت طولانی درس خوندن تلاش فکر میکنی این کار برات کمه ولی بلخره که باید از یه جایی ش ...

آخه نمیدونم ازکجا شروع کنم....الان یکی بیاد به من بگه افسرده ام واقعاهیچ راهکاری ندارم براش

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
افسردگی نداره اگه فروش دوس داری میتونم یه پیشنهاد بهت بدم  اگه خیلی مایلی کارمند بشی هم برای ا ...

کارمند وبگو عزیزم 

آخه نمیدونم ازکجا شروع کنم....الان یکی بیاد به من بگه افسرده ام واقعاهیچ راهکاری ندارم براش

یعنی میگی کار نیست؟ یا برا رفتن سر این کار دودلی؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
یعنی میگی کار نیست؟ یا برا رفتن سر این کار دودلی؟

کار که فکرکنم هست مثلادفترچه آزمون استخدامی هرساله میاد من نمیدونم چیکارکنم؟ 

کار که فکرکنم هست مثلادفترچه آزمون استخدامی هرساله میاد من نمیدونم چیکارکنم؟ 

ببین کافی‌نت سر بزن شرکتا اداره ها استخدامی دارن برا مشاوره مدرسه م برو آموزش پرورش اگه آشنا داشته باشی میزنن سرکار

ببین کافی‌نت سر بزن شرکتا اداره ها استخدامی دارن برا مشاوره مدرسه م برو آموزش پرورش اگه آشنا داشته ب ...

برم کافی نت چی بگم؟