2777
2789
عنوان

من شکاکم؟

139 بازدید | 8 پست

همش میترسم نامزدم ب کسی نگاه کنه یا با کسی باشه سعی میکنم گیر ندم اصلا ولی فکرم اصلا راحت نیست.دختر خالم قبلا با نامزدم بوده خیلی سال پیش و الان متاهله و بچه داره و میدونم نامزدم مثل داداششه و از اونجایی ک فامیل نامزدمم میشه بعضی وقتا به نامزدم پیام میده و من خیلی خیلی بدم میاد حتی ی بار دعوا کردم باهاش و اون بلاکش کرد ولی دوس ندارم بهش گیر بدم و بفهمه ک خیلی حساسم چیکار کنم؟

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین هیچ وقت دیگه اینکار رو نکن

اولش قبول میکنه و میگه بلاک میکنم اما بعد از دستت خسته میشه 

حتی اگه رابطه هم وجود نداشته باشه به وجود میاد 

اینو خودم تجربه کردم که میگم

اصلا گیر الکی نده

بعدشم رابطع دختر خالت که مال گذشتس

دیگ تموم شده و رفته

ببین هیچ وقت دیگه اینکار رو نکن اولش قبول میکنه و میگه بلاک میکنم اما بعد از دستت خسته میشه  ...

میترسم اگه باز باهم دوست شن چی؟نامزدم خیلی منو میخواد و دوسم داره ولی من خیلی میترسم 😭

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

میترسم اگه باز باهم دوست شن چی؟نامزدم خیلی منو میخواد و دوسم داره ولی من خیلی میترسم 😭

گذشتشو از ذهنت پاک کن

میدونی منم گذشته کسی که دوسش داشتم رو میدونستم

با وجودی کع خیلی همو دوست داشتیم

من اینقدر بهش فشار اوردم با اینکارام که از چشم هم افتادیم

ینی مشکل از منه؟

ن ولی حساسیت زیادی واقعامردو اونکاره میکنه حواس جمع باش بعدبرااین مسائل مثلاپیامک ندادن ب اون دخترحالاب هردلیل با زبان مهربانی رامش کن همین بلاک کردن ضعف خودتوب اون دخترنشون دادی درعوضش کاری میکردی باجواب سرد دادن همسرت اون دختردیگ میلی به هم کلامی نداشته باشه