آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr
آزمایش کلی هست؟ حتی نمیدونم آزمایش چیه دکتر آزمایش مینوشت گفتم یه چکاپ میخوام بدم نمیدونم چی نوشت
آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خیلی ممنون😘 آزمایش کلی هست؟ حتی نمیدونم آزمایش چیه دکتر آزمایش مینوشت گفتم یه چکاپ میخوام بدم ...
خواهش میکنم دفعه بعدی که خواستی بگی به دکتر چکاب بنویسه حتما بهش بگو میزان آهن خون و کلسیم هر نوع بیماری کلا همه چی رو در بیاره اینجوری کامل دلت راحت میشه