2777
2789
عنوان

بچم بابا نداره😔😔🥺🥺🖤🖤🖤

2508 بازدید | 82 پست

قلبم داره میترکه از دوری و دلتنگی همسرم... انقدر عاشق هم بودیم که یه روز بدون هم نمیتونستیم زندگی کنیم اما نمیدونم چرا الان من زندم ..شاید بخاطر بچمه که دووم اوردم..اما قلبم داره هم از دلتنگی میترکه هم بخاطر اینکه بچم بابا نداره...بنظرتون پدربزرگش میتونه جای باباشو بگیره؟ پدربزرگش خیلی دوسش داره خیلی بهش محبت میکنه.. بنظرتون میشه تا حدی حسرت بابا نداشتنشو جبران کنه؟جگرم داره میسوزه برا بچم😔😔

بچه منم بابا نداره میگه کجاس میگم مرده

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برا بچت

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

بهت تسلیت میگم عزیزم امیدوارم خدا به خودت و بچت صبر و یه زندگی عالی بده🥺🖤

تیکر بارداری نیست، امیدوارم تا اون روز به آرزوم برسم:) اوضاع بهتره ولی هنوز رفع نشده؛ ولی خداروشکر. ازدواج خیلی سخته! ازدواج باعث میشه روحت بزرگ شه.اینو وقتی خودم ازدواج کردم فهمیدم؛ وقتی ازدواج کردم فهمیدم منم میتونم با تب ۴۰ درجه کسی که تبش ۳۸ ِ رو پاشویه کنم و دم از حال بد خودم نزنم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم در اوج عصبانیت لبخند بزنم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم شب امتحان ترم از خستگی گریه کنم و قیمه بپزم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم در حال طی کشیدن غذارو کم کنم و در عین حال نگران پژمرده نشدن شمعدونیا باشم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم بخاطر یه نفر خودمو تغییر بدم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم چقدر مهربون باشم.. چقدر روحم بزرگ باشه و چقدر ببخشم.. و اگه ازدواج نمیکردم هیچوقت نمیفهمیدم من چه دختر قوی ای هستم:)))یا فاطمه جان در دو جهان دل به تو بستیم🌱                    الهُمَّ صَلِّ عَلیَ فَاطِمَهَ وَ اَبِیهَا و بَعلِهَا وَ بَنِیهَا و سِرِّ مُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحَاطَ بِهِ عِلمُک🌸 / کاربری سوممه🥲😐🙂

انشالله همسرت همنشین امیرالمؤمنین علیه السلام باشه🥺

و خودت و بچتم یه زندگی خوب و با آرامش🥺🖤

تیکر بارداری نیست، امیدوارم تا اون روز به آرزوم برسم:) اوضاع بهتره ولی هنوز رفع نشده؛ ولی خداروشکر. ازدواج خیلی سخته! ازدواج باعث میشه روحت بزرگ شه.اینو وقتی خودم ازدواج کردم فهمیدم؛ وقتی ازدواج کردم فهمیدم منم میتونم با تب ۴۰ درجه کسی که تبش ۳۸ ِ رو پاشویه کنم و دم از حال بد خودم نزنم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم در اوج عصبانیت لبخند بزنم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم شب امتحان ترم از خستگی گریه کنم و قیمه بپزم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم در حال طی کشیدن غذارو کم کنم و در عین حال نگران پژمرده نشدن شمعدونیا باشم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم بخاطر یه نفر خودمو تغییر بدم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم چقدر مهربون باشم.. چقدر روحم بزرگ باشه و چقدر ببخشم.. و اگه ازدواج نمیکردم هیچوقت نمیفهمیدم من چه دختر قوی ای هستم:)))یا فاطمه جان در دو جهان دل به تو بستیم🌱                    الهُمَّ صَلِّ عَلیَ فَاطِمَهَ وَ اَبِیهَا و بَعلِهَا وَ بَنِیهَا و سِرِّ مُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحَاطَ بِهِ عِلمُک🌸 / کاربری سوممه🥲😐🙂