2777
2789
عنوان

خواستگار

209 بازدید | 6 پست

بچها باورم نمیشه😐 دوستم قیافه معمولی داره ولی ۲ ماهه که میریم دانشگاه از همونجا سه تا خواستگار یا بیشتر پیدا کرده

حتی میتونم بگم قیافه من ازش بهتره ولی تو عمرم یدونه خواستگار نداشتم. ۱۹ سالمه

دوستم ۱۸ سالشه ولی هرکی میبینش باورش نمیشه فکر میکنه ۲۱ سالش یا بیشتره

بخاطر اینه؟ چون من چهرم یکم مث بچهاس😂😐 و تپلیم

اره خب حسودیم میشه😒😒

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمال میدم علتش اینه که خوشگل حرف میزنه با صدای رسا و جمله بندی درست و لحن محترمانه صحبت میکنه

بابا اصلا حرف نزده 

یارو از دور دیدش بعد اتفاقی تو گروه ۱۷۰۰ نفره دانشگاه پیداش کرده بهش پیام داده

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

سلام حسودی اصلا خوب نیس ، همیشه اخلاق مهم تر از ظاهره بعد ازدواجم اخلاق میمونه نه زیباییه ظاهر . بیشتر کتاب بخون سعی کن خیلی سطح خودتو بالا ببری رو طرز صحبت کردنت و زبان بدن هم توجه داشته باش  . مطعنم خیلیا رو به سمت خودت میکشونی ❤اصلا هم نگران نباش خواستگار زیاد مهم نیس مهم اینه که خواستگار خوب بیاد شاید اونا خودشونو درحد تو نمیبینن و میترسن جواب رد بهشون بدی  . امیدوارم ازدواج خوب و موفقی رو داشته باشی عزیزم ❤