2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه کاربرا تبلیغ چی

166 بازدید | 6 پست

اینجا می تونست جایی باشه که از تجربه های بقیه استفاده کنیم, تو هر موردی , ولی در مورد بیماری, تجربه از داشتن یه وسیله , ..... هرچی هرچی یه سرچ میکنی ببینی نظر بقیه چی بوده , یه سری کاربر تو هر تاپیکی از هرسالی در مورد اون موضوع اومدن تبلیغ ,چقد بی شعورن این همه جا برا تبلیغ ,کاری کردن این سایت دیگه اصلا قابل اعتماد نیست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتی نداره که. خواننده باید عاقل باشه

چرا اتفاقا ناراحتی داره , اگه این منفعت طلبا نبودن ,وقتی نیاز به مشورت تو موضوعی داری میتونستی از خانما اینجا کمک بگیری ,ولی با وجود اینا اصلا حس اعتماد نیست , دیگه اینجا محیط امنی نیست و بیخیال مشورت از خانما اینجا میشه , یعنی در اصل تجربه ها یه جمع بزرگ از قشر و محیطا مختلف رو از دست میدی