2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اوراق بخرید هر یه میلیون 200هزار تومن قسطش برای هر زوج 3300هست یعنی 6600درماه بعد 12سال هست اگر 480بگیرید باید 1میلیارد پس بدید

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
باید اوراق بخرید هر یه میلیون 200هزار تومن قسطش برای هر زوج 3300هست یعنی 6600درماه بعد 12سال هست اگر ...

به نظرتون می ارزه آدم بگیره این وام رو؟ یک میلیارد واقعا زیاد

به نظرتون می ارزه آدم بگیره این وام رو؟ یک میلیارد واقعا زیاد

برای کسی که درامد ثابت داره و هردو شاغلن خوبه چون همش تورم هست طلا و دلار و خونه هر لحظه در حال رشد قیمت هست همین الان باید ماهی. 6تومن به بالا کرایه بدی تو تهران وکلانشهرها.

حداقلش اینه صاحب خونه میشی تا اخر عمر مستاجر نیستی البته بعد6سال قسطش میشه4600

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
برای کسی که درامد ثابت داره و هردو شاغلن خوبه چون همش تورم هست طلا و دلار و خونه هر لحظه در حال رشد ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم واقعا لطف کردی 

ببخشید یه سوال دیگه اگر زحمتی نیست پاسخ بدید لطفا 

مثلا میشه به جای ۴۸۰ ، ۳۰۰ میلیون برداشت؟

ممنونم از توضیحاتت عزیزم واقعا لطف کردی  ببخشید یه سوال دیگه اگر زحمتی نیست پاسخ بدید لطفا&nbs ...

اره عزیزم مشکلی نداره بهتون میدن

ممنونم عزیزم

انشاالله هر چی زودتر صاحب خونه بشی به حق حضرت زهرا