2777
2789
عنوان

تاپیک خیلی مهم!

178 بازدید | 11 پست

سلام قشنگای من🙂

میدونستی که ترس از ناآگاهی میاد؟؟؟

اگه چشم بسته وارد اتاق تاریکی بشی که تاحالا واردش نشده بودی و صدایی به گوشت برسه چون نمیدونی چه چیزهایی اطرافت رو فرا گرفته و ناآگاه به چیزهایی هستی که در اطرافت میگذره 👈🏻 دچار تــــــرس میشی...

اما اگر برای یک لحظه چراغ اون اتاق روشن بشه و تو ببینی هیچی در اون اتاق نبوده جز یک پنکه روشن!

و اون صدا تنها از یک پنکه روشن بوده👈🏻 دیگه نمیترسی!

ترست از بین میره چون آگاهیت نسبت به اطرافت بالا رفته

حالا اگه دوباره چراغ اتاق خاموش بشه دیگه از صدای اطرافت نمیترسی...

علت اینکه مدت هاست اون هدف یا کاری که آرزوته انجام بدی رو هنوز انجامش ندادی فقط تنبلی نیست!

تنبلی بهانه ای برای پوشاندن ترس هامونه

ترسی که از ناآگاهی نسبت به اون حرکت جدید و هدف جدیدت به سراغت میاد

اما این ترس ابتدایی کاملا طبیعیه... 🤌🏻

فقط شــــــروع کن!

همیشه اولین قدم سخت ترین و ترسناکترین قدمه...

هرچی از شروع بگذره آگاهیت نسبت به اون اتفاق بالاتر میره و ترس تو کم رنگ تر و اعتماد به نفست بالاتر میره...  

حیف نیست خواسته هات به خاطر غول ترس که بادکنکی بیش نیست خاک بخورن و خودتو تسلیم ناآگاهیت کنی؟؟؟

امروز شنبه اول هفته ست بهانه نیار🙂

یه سوزن بردار تا اون بادکنک رو بترکونی!

پاشو خودت رو به خودت ثابت کن

پاشو برای خوشحال کردن خودت یه کاری کن

پاشو برای هدف هایی که به تعویق انداختیشون حرکتی بزن

پــــــــاشو👍🏻

احتیاج دارم با یه آدم قوی حرف بزنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس با خدا حرف بزن👍🏻

هعی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
واقعا نیاز داشتم به ی تلنگر خدا خیرتون بده 💚 و همچنین اهدافی که دارم فک میکنم به من تعلق ندارن و ه ...

خودتو لایق خواسته هات بدون. وقتی آرزو و هدفی در ذهنت شکل میگیره بدون قدرت رسیدن بهش در تو هست. نترس و به سمت خواسته هات قدم بردار. اولین قدم ترسناک ترین و سخت ترین قدمه ولی بعدش راه میفتی و در مسیر خواسته هات میفتی و به خودت میای میبینی چقدر حال دلت بهتر شده

فردا شنبه اول هفته ست دیگه بهونه نیار و فردا فردا نکن

خودتو لایق خواسته هات بدون. وقتی آرزو و هدفی در ذهنت شکل میگیره بدون قدرت رسیدن بهش در تو هست. نترس ...

ممنونم عزیزم 😍💚درسته همش به این فک میکنم نکنه وسطه راه پشیمون شم یا کلا بهش نرسم یا نتونم

براتون حمد خوندم 

عزیزم‌بیشتر بگو چقد انگیزه بهوادم‌میدی

مرسی عزیزم خوشحالم که دوست داشتی

از همین حالا خودتو برای رسیدن به خواسته هات آماده کن

باور کن میتونی بهشون برسی فقط باید خودتو در مسیرش قرار بدی. امیدوارم خوشبختی و سعادت روزافزون داشته باشی💖