2821
2789
عنوان

روتین پوستی💆🏻‍♀️🌈

352 بازدید | 34 پست

سلام خوبین؟؟؟ 

بالاخره من بعد مشاوره وتحقیق فراوان لوازم پوستیمو سفارش دادم😊😍

والانم نمیدونم ابرسان بگیرم یا مرطوب کننده؟ 

من پوستم خشکه حس میکنم ولی پیشونیم جوش میزنه بهم گفتن مختلطی الان موندم خشکه چربه مختلطه؟ برا همین بین ابرسان ومرطوب کننده موندم؟مثلا الان که از حموم اومدم بیرون گونه وکنار لبم حس کشیدگی دارم، پیشنهادتون چیه عزیزان؟ و چه مارکی خوبه؟ 

کاش یه تاپیک جامع در این موارد داشتیم

آبرسان بهتره

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

من از محصولات اوریفلیم استفاده می کنم و راضی ام. و چون با مشاورهاشون قبلش صحبت می کنم اول ازم می پرسن پوستم چجوریه بعد میگن این مناسب پوست منه. پیشنهاد منم به شما همینه. به مشاور پوستی صحبت کنید 

برگرد و آرزو هایی که از دستت افتادن زمین رو بردار. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین ی چی بت بگم قبل از خرید حتما برو پیش متخصص پوست نوع پوستت تعیین کنه من پوستم چرب بود ولی جوش نمیزد بخاطر همین فکرمیکردم خشکه خلاصه رفتم محصولات پوست خشک رو استفاده گنم صورتم پر از جوش زیر پوستی و سر سیاه  و .... شد یعنی داغوووووووووووووون تا مشاوره گرفتم و گفت ک پوستت چرب بود 

الان پوستم ب خوبی قبلی نیست ولی بازم ی نصیحتتتت هیچوقت بدون مشاوره خودت محصول نخر حتما برو ببین نوع پوستت چیه ک بعدا خدایی نکرده اضافی خرج نکنی

وای من چند روزه رفتم فوم شستشو درمالیفت و آبرسانشو گرفتم پوستم خشکه صورتم ریخته بیرون زیر پوستی زدم ...

ادامه ندهههههه پوست توهم فکنم عین پوست منه فکر میکردم چون جوش نمیزته خشکه ولی بعد ک صورتم داغون شد مشاوره گفت پوست تو چرب بوده

من از محصولات اوریفلیم استفاده می کنم و راضی ام. و چون با مشاورهاشون قبلش صحبت می کنم اول ازم می پرس ...

کجا میتونم با مشاور پوستی صحبت کنم؟ 

دکتر بهم گفت خشکه البته پارسال، ولی امسال فک کنم نوع پوستم تغییر کرده

واقعاااا آخه یه عمر خشک بوده حالا چکار کنم 🤦‍♀️

برو مشاوره بگیر 

من انلاین از طریق اینستا مشاوره گرفتم انصافا خیلی خفن بود ولی الان فکر نکنم مشاوره بده دیگه 

کسی رو پیدا کن ک از لحاظ علمی سطح بالا باشه پیشش مشاوره برو

اگه بری حضوری پیش دکتر هم چ بهتر