2777
2789
عنوان

شیووو😖🛀🏾

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 103 پست
خانمی این چ حرفیه!مگر اسید میریزی که سوراخ کنه و پاره کنه

اخه من استفاده میکردم.... یکی از اقواممون به مامانم گفت فامیلشون استفاده میکرده باعث شده پرده اش پاره بشه مواد شیمیایی وارد واژ*نش شده مامانم از اون روز دیگه نمی زاره من استفاده کنم میگه از ژیلت استفاده کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش با ژیلت کار میکردی؟

نه قبلش اپلاسیون میکردم 

اصصصلا ژیلت نزدم 

چون موهام زیاد بود ژیلت میزدم و وقتی موها درمیومد واقعا اذیت میشدم دیگه نزدم 

تو خونه با خواهرم اپیلاسیون میکردم 

اونکه ازدواج کرد پیش یکی رفتم و اپیلاسیون کردم تا سال ۹۸ بعدش دیگه لیزر

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
منم فردا با کندلا دارم جلسه اولمه خیلییی هم خجالت میکشم اخه مال من شبیه جوجه تیغیه

خجالت نکش 

اولشه

بعدش از تو خیابون میکنی میری تو😂

اونا انقدرررر دیدن چشاشون عادت داره 

پوشتای سفید خیییلی خوب جواب میگیرن 

تازه من پوستم سبزه ست و این وسطا هی آفتاب و سولارم رفتم وگرنه الان سالی یه بار باید میرفتم شارژ😂

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
نه قبلش اپلاسیون میکردم  اصصصلا ژیلت نزدم  چون موهام زیاد بود ژیلت میزدم و وقتی موها درم ...

آها من همش ژیلت میزنم خیلی زبر و بد در میاد احساس میکنم سیاه شده خیلی دلم میخواد برم لیزر

من فعلا برای دستام رفتم یبار میخام فول بادی برم ولی اون تایم که دستگاه هست من پریودم🚶‍♀️🚶‍♀️

یهو فول بادی میرفتی دیگه... 

یعنی چی اون تایم که دستگاه هست؟ 

منم دوست دارم برم ولی خجالت میکشم 

بابا بیخیااااال برو 

به بعدش فکر کن که راحت میشی 

به خدا اونا اصن توجه نمیکنن 

خودشونم خانومن دیگه 

اولش سخته بعد عادت میکنی

آها من همش ژیلت میزنم خیلی زبر و بد در میاد احساس میکنم سیاه شده خیلی دلم میخواد برم لیزر

این سری که زیلت زدی وقت لیزر بگیر برو 

هم اون دونه های سیاه میره هم زبر نمیشه دیگه