del_kook مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1129 عنوان شیووو😖🛀🏾 | مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 103 پست سلام... خواستم بدونم چند وقت یک بار شیو میکنین بعضیا ک زود ب زود شیو میکنن دردشون نمیاد اذیت نمیشین؟؟درضمن موقع شیو از محصول خاصیم استفاده میکنین؟ 1401/10/09 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوان_سادات عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 1499 سلام ببخشید یه سوال دارم پودر موبر برای و*ا*ژ*ن خطر داره اخه شنیدم خانومای مجرد نباید استفاده ... فقط قسمتایی ک مو داره بزن ! دیگه اون قسمت نمیزنن کههههه!!! کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم
هرمیون1 عضویت: 1394/03/21 تعداد پست: 3323 سلام ببخشید یه سوال دارم پودر موبر برای و*ا*ژ*ن خطر داره اخه شنیدم خانومای مجرد نباید استفاده ... خانمی این چ حرفیه!مگر اسید میریزی که سوراخ کنه و پاره کنه هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
hkou عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 302 چند جلسه رفتی ؟ بعد از چند جلسه تموم شد موها؟ من شنیدم لیزر ضرر داره میگن با رشد مو عفونت داخل بدن میاد بیرون اما لیزر کنی مانع رشد میشه و خدای نکرده میشه سرطان کار خدا بی دلیل نیس حتما حکمتی داره ک مو رشد کنه
del_kook مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1129 دوستانی که لیزر کردین فردا من نوبت اولمه خیلییی خجالت میکشم شمام اینجوری بودین؟ بیخی بابا کاش منم موقعیتم جور شه برم عوضش راحتی بعدش صدبرابر بهتر از خجالت الانه
تکران عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3436 دیگه در نمیان؟ نه اصلا آلفا هستم💪 آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....
del_kook مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1129 خانمی این چ حرفیه!مگر اسید میریزی که سوراخ کنه و پاره کنه 😂😂
velam_konid عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 558 من دی ماهه ۹۸ شروع کردم لیزرو الان ۷ ماه یه بار میرم شارژ خیییییییلی زیاد راضی ام. بار ... منم فردا با کندلا دارم جلسه اولمه خیلییی هم خجالت میکشم اخه مال من شبیه جوجه تیغیه
واحدپشتیبانی عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 6360 من ۵ جلسه رفتم دوجلسه اول کلا ریخت اما از جلسه ۳ تا ۵ برگشت مو داشتم البته کم مثلا زیر بغلم یکم زده ... اره عزیزم طبیعی هست اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56334 نه اصلا من فعلا برای دستام رفتم یبار میخام فول بادی برم ولی اون تایم که دستگاه هست من پریودم🚶♀️🚶♀️
تکران عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3436 چقدر عالی من دستگاه الکساندر۲۰۱۹ میخوام برم شما در موردش چیزی نمیدونین؟ با کندلا برو کندلا عاااالیه اکثر بچه ها هم اینجا کندلا رو معرفی کردن آلفا هستم💪 آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....
نگار۶۶ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 3916 هزینش چقدره دستام کامل،پاهام کامل،زیر بغل،بیکینی،خط باسن ۲۰۰ امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42711 اپلاسیون برو . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42711 دستام کامل،پاهام کامل،زیر بغل،بیکینی،خط باسن ۲۰۰ کمر و گردن و شکم و.... نمیندازی؟ شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
velam_konid عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 558 من شنیدم لیزر ضرر داره میگن با رشد مو عفونت داخل بدن میاد بیرون اما لیزر کنی مانع رشد میشه و ... منم شنیدم موهای اونجا مانع ورود میکروب به داخل واژن میشه ولی اگ بلند شه باید سریع بزنیش وگرنه همون میکروب ها میرن داخل واژن به مرور
del_kook مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1129 منم فردا با کندلا دارم جلسه اولمه خیلییی هم خجالت میکشم اخه مال من شبیه جوجه تیغیه منم دقیقا..متاهلی؟