2777
2789
عنوان

ایفون ۱۲ یا s20 ultra

120 بازدید | 8 پست

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد اولترا  مقایسه هاشون رو ببین

گوشی خودم s20 ultra میخوام بفروشم ایفون ۱۲ بخرم 

شوهرم میگه نمیتونی کارکنی باهاش نمیدونم چیکارکنم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
گوشی خودم s20 ultra میخوام بفروشم ایفون ۱۲ بخرم  شوهرم میگه نمیتونی کارکنی باهاش نمیدونم چیکار ...

نفروش 

اولترا بهتر هست 

اگر تا حالا ایفون نداشتی،اره کار کردن باهاش یکم اوایل سخت هست 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
دو راهی های مردم دو راهی های ما🥴

وا خوب چیه مگه این همه میخوام پول بدم باید بدونم ب دردم میخوره یا نه 

عزیزم مبارکت باشه پیشاپیش

ممنون از محبتت