2777
2789
عنوان

کچل شدممم ! :(

343 بازدید | 31 پست

انقدر موهام چرب و نازکه هر روووووز باید بشورمش دیگه کچل شدم انقدر شامپو زدم به موهام   هرچقدرم بیشتر بشوری زودتر چرب میشه !

خیلی شامپو عوض کردم اگه چیزی میشناسید که واقعا موثر باشه چه ایرانی چه خارجی معرفی کنید مرسی ❤️

منم ریزش موی شدید داشتم تو روبیکا با یه خانم درمانگر آشنا شدم یه پکیج برا ارسال کردن  شامل تونیک ۱۸ گیاه ، شامپوی مخصوص و تونیک دوقلو هیربال که برای استفاده دو ماه هست 
اول ریزش و قطع میکنه بعد باعث رویش مجدد مو هم میشه الان خداروشکر خیلی راضیم خیلی وقتا سردی بدن هم میتونه باعث ریزش مو بشه

این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2
خانم زهرانجیبی خودشون راهنماییت میکنن 09388284783
این پیج روبیکاشون
اینم آیدی اینستاشون shafae.sabz.irr

‌

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه میتونی برگ درخت کنار بگیرین و خشک کنین و خرد کنین.بعد بریزین تو اب بزارین رو گاز تا جوش بیاد و کف میکنه بعد باهاش حموم کنین.هم جلو ریزش و میگیره هم چربی و میبره هم لاغر میکنه.امتحان کنین جواب میده...به همه بگین.دیگه شامپو نزنین استفاده کنین چندماه..چون شامپو رو ازاین برگ کنار میگیرن..دعام کنین 

.