2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست پیش میگیرن پس نیفتن. توی ایران زن عملا حکم برده رو داره. از ابتدایی ترین حقوق شخصی مثل انتخاب لباس خودش یا بیرون رفتن از خونه برخوردار نیست. حقوق برابر تو یکی دو مورد هم مشکل رو حل نمیکنه چه برسه به سالاری!

هرکس غیر از این میگه یا واقعا مغزش تاب داره یا بیشعوری حاد باعث میشه فقط اراجیف بگه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دست پیش میگیرن پس نیفتن. توی ایران زن عملا حکم برده رو داره. از ابتدایی ترین حقوق شخصی مثل انتخاب لب ...

دقیقا💁‍♀️

مثل اینکه ارث زن نصف مرده

یا دیه جنین پسر بیشتر از جنین دختره اگه جنین جنسیتش نامشخص باشه بازم از دیه جنین دختر کمتره

هیاهوی بسیار برای هیچ.
دست پیش میگیرن پس نیفتن. توی ایران زن عملا حکم برده رو داره. از ابتدایی ترین حقوق شخصی مثل انتخاب لب ...

خدا شاهده اینجا گفتم جارو برقی و شستن سرویس تو خونه ما با همسرمه گردگیری هم با پسرم کلی چرت و پرت گفتن که بدبخت شوهرت و بیچاره پسرت 

یا مثلا میگی همسرم بدون مشورت پول گنده هزینه کرده میگن به تو چه پول خودشه یعنی عملا زن رو همسر و شریک مرد نمی‌دونن همون اندازه نون شب و رختو لباس براشون کافیه 

دقیقا💁‍♀️ مثل اینکه ارث زن نصف مرده یا دیه جنین پسر بیشتر از جنین دختره اگه جنین جنسیتش نامشخص با ...

من پدرشوهرم سنش خیلی بالاست مجبورش کردم اموالش رو صلح عمری کرد به مادرشوهرم گفتم نذار زنت بیفته زیر دست بچه اون زحمت کشیده واسه این زندگی نه بچه هات

خودم و همسرم هم هرچی به ناممونه به نفر مقابل صلح کردیم یعنی تا زنده‌ ایم به نام خودمونه بعد فوتمون کلش میرسه به نفر مقابل