2777
2789

درمان دیسک کمر با لیزر تراپی در بسیاری از موارد با موفقیت همراه بوده و نیاز به انجام اعمال جراحی پرهزینه و پرعارضه را به حداقل می رساند ولیزر درمانی دیسک کمر امروزه به عنوان یکی روش موثر در درمان دیسک کمر بدون جراحی شناخته می شود 

کلینیک سینوهه تو شریعتی تشخیصشون و روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین همه دارای کد وزارت بهداشت هستن تمام روش هاشون غیر جراحی و برای درمان از بروزترین تکنیک ها و ابزار استفاده میکنن

https://jamalypt.com

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التهاب عضلات رو کم میکنه در نتیجه فشار رو از دیسکت برمی‌داره  و درد کم میشه والا دیسک رو درمان ...

من رفتم فیزیوتراپی لیزر کردن از اون موقع بدتر شدم اولش فقط دستراستم بود از اون موقع سمت چپمم اضافه شد

بیرون زدگی خفیف دیسک گردنه ولی پدرمو درآورده دردش دوساله هر دکتر میرم و هر دارویی میخورم خوب نمیشم ه ...

منم همین مشکل و دارم تنها راهش تقویت عضلات گردن از طریق ورزش های مخصوصه والا هیچ درمانی نداره مادرشوهرم دکتر بهش گفته بود باید عمل کنی گردنت رو ولی اول برو ورزش کن انقدر ورزش کرده و عضلاتش قوی شده که دکتر گفت دیگه احتیاج به عمل نداری خداروشکر 

منم همین مشکل و دارم تنها راهش تقویت عضلات گردن از طریق ورزش های مخصوصه والا هیچ درمانی نداره مادرشو ...

برا من در حد عمل نیست ولی خیلی درد دارم زندگیم مختل شده فیزیوتراپی یازب ورزشی رفتین شما؟

من رفتم فیزیوتراپی لیزر کردن از اون موقع بدتر شدم اولش فقط دستراستم بود از اون موقع سمت چپمم اضافه ش ...

چند وقته رفتی فیزیوتراپی؟چون دکتر می گفت ممکنه فیزیوتراپی اول نتیجه عکس بده بعدا خوب بشه به دکتر فیزیوتراپی می گفتی

برا من در حد عمل نیست ولی خیلی درد دارم زندگیم مختل شده فیزیوتراپی یازب ورزشی رفتین شما؟

آره دوبار تا الآن رفتم ولی همیشه ورزش هارو تنبلی می کردم و درست انجام نمی‌دادم ولی الآن دیگه به خودم قول دادم ورزش کنم برا من الآن درد تو دستام هم میزنه 

بیرون زدگی خفیف دیسک گردنه ولی پدرمو درآورده دردش دوساله هر دکتر میرم و هر دارویی میخورم خوب نمیشم ه ...

نه خوب نمیکنه 

اگر میتونی برو تزریق کن برای التهاب 

پبش فوق تخصص درد برو