2777
2789
عنوان

اگ شیرینی پزی بلدی بیا خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 71 پست
من هر نوع شیرینی بگی هم با آرد قنادی درست کردم هم آرد نونوایی خیلی خوب شده ولی به تجربه و تکرار نیاز ...

میشه دستور دانمارکیتو بگی؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه اگه بدون لا رفتع فرقی نمیکنه،فقط یکم کره اب کن ولرم شد روخمیرت بنداز وقشنگ  با دست هم بزن ...

ببین میخوام این جوری درست کنم 

میشه دستور پخت دانمارکی رو ازش بپرسی؟ عشقتون پایدار 

چرا حالا از همه جا رفتی سراغ شیرینی دانمارکی  اول کیک های راحت و شیرینی هایی که راحته درست کن ...

چون مامانم نمیذاره همزن رو از کارتن دربیارم گذاشته واس جهاز 🤣 همزن نداریم

میشه دستور دانمارکیتو بگی؟

اسی گفتم که باید چم و خم کار دستت بیاد اینجا من هرچقد توضیح بدم قضیه دستت نمیاد 

مثلا اگه از آرد نونوایی بخای استفاده کنی یکم باید روغن و ابشو بیشتر بریزی که خمیر نرم باشه  در این حالت خمیر چسبنده میشه و باید بدونی چیکار کنی تا چسبندگیش از بین بره و..... 

ببین میخوام این جوری درست کنم  میشه دستور پخت دانمارکی رو ازش بپرسی؟ عشقتون پایدار

عزیزم میگه اینجوری درست نکن،اینجوری خوب نیس..میگه حالت نواری پهن کن بعد باقیف رو خمیر کرم خط بزن،بعدبادستت دوطرف خمیرو بگیر ومحمک ببند وبعدبادست محکم فشار بده،بعدشم برگردون،بعد اب وزرده تخم مرغ  ک وانیل روش هست رومال کن،بعد باسلیقه خودت شکر یاهرچی ک میخای روش بریز،واندازه دلخواهت ببر،وتوفربزار،،،متوجه شدی؟؟؟

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
درست کردم خوب نشد

خب حتما خوب نزدی ...حالا یبار با دستور من درست کن ...ربطی هم‌به چنگال و همزن نداره ...اگه یه لیوان فرانسوی دسته دار پر ارد داری ...یدونه تخم‌مرغ نصف لیوان شیر نصف لیوان شکر ...یک چهارم‌لیوان روغن ...نوک‌قاشق وانیل ...سه چهارم‌قاشق بیکینگ پودر ....اول زرده سفیده رو جدا کن ...سفیده رو انقد با چنگال بزن تا سفید و کشدار شه ظرفو برعکس‌میکنی نریزه ...بعد زرده رو بنداز توش فقط تو یه جهن همزن پفش نخوابه ...شیر که هم دما محیطه بریز روغنم‌بریز هم بزن شکر بریز هم بزن ...اردو با وانیلو بیکینگ پودر قاطی کن‌یکی دکبار الک‌کن بریز توش ...بعد همه مواد که قاطی شد ...اگه تو قابلمه میذاری یذره قابلمه رو چرب کن بعد داغ که شد موادو برز توش درشو دم کنی بذار و بذار و تا نیم‌سا عت باز نکن ...اگرم فره که فرو از قبل گرم‌کن بریز تو ظرف بذار تو فر